Trouwvervoer met exclusieve voertuigen

Trouwvervoer is een belangrijk onderdeel van de bruiloft. De keuze van het trouwvervoer kan er zeker aan bijdragen dat uw trouwdag nóg specialer wordt. Kiest u voor een oldtimer auto, een klassieke autobus, of een combinatie van beide? Zo kunt u bijvoorbeeld voor het maken van de trouwfoto’s een van onze oldtimer trouwauto’s gebruiken. Daarna gaat u gezellig met alle familie en vrienden in een trouwbus op weg naar de feest locatie. Voor een ruime keuze in exclusieve auto’s en bussen kunt u terecht bij P. Verbeek in Wijk en Aalburg.

P. Verbeek is een modern en dynamisch vervoersbedrijf met een ruime keuze aan trouwvervoer. Wij verhuren al vele jaren oldtimers, limousines, Amerikaanse schoolbussen en exclusieve Engelse bussen, die geschikt zijn voor o.a. bruiloften, maar ook voor promoties, bedrijfsuitstapjes, evenementen, etc. Mede door onze prachtige vervoersmiddelen zult u overal de aandacht trekken en een onvergetelijke dag beleven!

Ons trouwvervoer is in heel Nederland en Vlaanderen in te zetten. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten.

Trouwvervoer huren

Wilt u bijzonder en exclusief trouwvervoer huren? Neemt u dan snel contact met ons op. Voor uitgebreide informatie over onze trouwauto’s kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier op deze website invullen. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen. Wij zijn te bereiken op de nummers 0416 69 64 63 en 06 53 30 12 82 (mobiel) en via e-mail op het adres info@pverbeek.nl. Wij helpen u graag met ideeën en suggesties om uw trouwdag onvergetelijk te maken. Ook kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld: bloemen, champagne, broodjes…..

Wij bieden nog meer mogelijkheden om een onvergetelijke dag te beleven. Voor meer informatie over ons exclusieve vervoer kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren, Amerikaanse schoolbussen verhuur.