Trouwvervoer

Trouwvervoer

De keuze van trouwvervoer kan er aan bijdragen dat uw trouwdag nóg specialer wordt. U kunt nu kiezen voor een oldtimer auto, een klassieke autobus, of een combinatie van beide: bijvoorbeeld voor het maken van de trouwfoto's met een oldtimer en later gezellig met familie en vrienden in de bus op weg naar de feestlocatie. Voor prachtig trouwvervoer kunt u in Wijk & Aalburg terecht bij P. Verbeek.

P. Verbeek is een modern en dynamisch vervoersbedrijf met een ruime keuze uit trouwvervoer. Wij verhuren vele oldtimers, limousines en exclusieve Engelse bussen, die geschikt zijn voor o.a. trouwvervoer, promotie, bedrijfsuitstapjes, etc. Mede door onze prachtige vervoersmiddelen zult u ongetwijfeld overal de aandacht trekken en een onvergetelijke dag beleven!

Heeft u interesse in het trouwvervoer van P. Verbeek, neemt u dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend het aanvraagformulier op deze website invullen. Telefonisch zijn wij te bereiken op de nummers 0416 69 64 63 en 06 53 30 12 82 (mobiel) en via e-mail op het adres info@pverbeek.nl.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Trouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren, Amerikaanse schoolbussen verhuur

Vragen? Neem contact op!