Trouwvervoer met exclusieve voertuigen

Trouwvervoer is een belangrijk onderdeel van de bruiloft. De keuze van de trouwauto kan er zeker aan bijdragen dat uw trouwdag nóg specialer wordt. Kiest u voor een oldtimer auto, een klassieke autobus, of een combinatie van beide? Zo kunt u bijvoorbeeld voor het maken van de trouwfoto’s een van onze oldtimer trouwauto’s gebruiken. Daarna gaat u gezellig met alle familie en vrienden in een trouwbus op weg naar de feest locatie. Voor een ruime keuze in exclusief trouwvervoer kunt u in Wijk & Aalburg terecht bij P. Verbeek.

P. Verbeek is een modern en dynamisch vervoersbedrijf met een ruime keuze uit trouwvervoer. Wij verhuren vele oldtimers, limousines, Amerikaanse schoolbussen en exclusieve Engelse bussen, die geschikt zijn voor o.a. trouwvervoer, promotie, bedrijfsuitstapjes, evenementen, etc. Mede door onze prachtige vervoersmiddelen zult u ongetwijfeld overal de aandacht trekken en een onvergetelijke dag beleven!

Ons trouwvervoer is in heel Nederland en Vlaanderen in te zetten. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten.

Wilt u exclusief trouwvervoer huren? Neemt u dan contact met ons op. Voor uitgebreide informatie over onze trouwauto’s kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier op deze website invullen.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen. Wij zijn te bereiken op de nummers 0416 69 64 63 en 06 53 30 12 82 (mobiel) en via e-mail op het adres info@pverbeek.nl. Wij helpen u graag met ideeën en suggesties om uw trouwdag onvergetelijk te maken. Ook kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld: bloemen, champagne, broodjes…..