P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Trouwauto’s voor de mooiste dag…….

Een oldtimer trouwauto huren voor op de mooiste dag van uw leven?
P. Verbeek Exclusief Vervoer  is een trouwauto verhuur bedrijf dat voor uw huwelijksdag een exclusief aanbod klassieke trouwauto’s biedt.

Onze oldtimers zijn natuurlijk ook geschikt voor andere evenementen.

Van klassieke elegantie uit de jaren 30 en 40 tot stoer en heel stijlvol uit de jaren 60 en 70.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij P. Verbeek in Wijk en Aalburg de oldtimer trouwauto van uw dromen te komen bekijken.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten