Een oldtimer voor iedere gelegenheid...

Een oldtimer als trouwauto...

Een oldtimer trouwauto huren voor op de mooiste dag van uw leven? Niet alleen bruidsparen die wat ouder zijn, maar ook veel jonge bruiden en bruidegoms kiezen vaak voor een oldtimer trouwauto. Niet alleen trek je hiermee de aandacht wanneer je je rond laat rijden, maar ook op de trouwfoto’s doet een oldtimer het altijd goed. Daarnaast heeft een oldtimer altijd zo’n heerlijk, romantische uitstraling. Geef je trouwdag net dat beetje extra met het exclusieve trouwvervoer van P Verbeek.

Exclusief assortiment

P. Verbeek Exclusief Vervoer biedt een ruim en exclusief assortiment trouwvervoer voor uw huwelijksdag. Wij hebben diverse prachtige oldtimers in onze collectie, van klassieke elegantie uit de jaren 30 en 40 tot stoer en heel stijlvol uit de jaren 60 en 70. Wat dacht u van een Amerikaanse trouwauto, zoals een Cadillac in diverse uitvoeringen. Als coupé maar ook als cabrio voor een prachtige, zomerse trouwdag. Of een Engelse taxi voor een losse stijl. Een Rolls Royce is juist een sfeervolle trouwauto met koninklijke allure. Met een Rolls Royce maak je, dankzij haar statige uitstraling, altijd een verpletterende indruk.

Contact

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij P. Verbeek in Wijk en Aalburg de trouwauto van uw dromen te komen bekijken. Maak vandaag nog een afspraak. Bel ons op 0416 – 696463 (kantoor) of 06-53 30 12 82 (mobiel). Natuurlijk kunt ook het aanvraagformulier invullen of een email sturen (info@pverbeek.nl).

Onze oldtimers zijn natuurlijk ook geschikt voor andere evenementen, promotie, jubilea en optochten. Bekijk ook onze bussen die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, personenvervoer, promotie, festivals en vrijgezellenfeestjes, etc.

U kunt ook kijken op: Trouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren, Amerikaanse schoolbussen verhuur.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!