P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer

Trouwauto’s voor de mooiste dag…….

Een oldtimer

Een oldtimer trouwauto huren voor op de mooiste dag van uw leven? Niet alleen bruidsparen die wat ouder zijn, maar ook veel jonge bruiden en bruidegoms kiezen vaak voor een oldtimer als trouwauto. Niet alleen trek je hiermee de aandacht wanneer je je rond laat rijden, maar ook op de trouwfoto’s doet een oldtimer het altijd goed. Daarnaast heeft een oldtimer altijd zo’n heerlijk, romantische uitstraling. Dat geeft je trouwdag net dat beetje extra.

Exclusief assortiment

P. Verbeek Exclusief Vervoer biedt een ruim en exclusief assortiment trouwauto’s voor uw huwelijksdag. Wij hebben diverse prachtige oldtimers in onze collectie, van klassieke elegantie uit de jaren 30 en 40 tot stoer en heel stijlvol uit de jaren 60 en 70. Wat dacht u van een Amerikaanse oldtimer, zoals een Cadillac in diverse uitvoeringen. Als coupe maar ook als cabrio voor een prachtige, zomerse trouwdag. Een Engelse taxi voor een losse stijl. Een Rolls Royce is juist een sfeervolle trouwauto met koninklijke allure. Met een Rolls Royce maak je, dankzij haar statige uitstraling, altijd een verpletterende indruk.

Contact

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij P. Verbeek in Wijk en Aalburg de trouwauto van uw dromen te komen bekijken. Maak vandaag nog een afspraak. Bel ons op 0416 – 696463 (kantoor) of 06-53 30 12 82 (mobiel). Natuurlijk kunt ook het aanvraagformulier invullen of een email sturen (info@pverbeek.nl).

Onze oldtimers zijn natuurlijk ook geschikt voor andere evenementen, promotie, jubilea. Bekijk ook onze bussen die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, groepsvervoer, promotie, festivals en vrijgezellenfeestjes, etc.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten