Ford Mustang huren en deze oldtimer zelf rijden?

Bij P. Verbeek exclusief vervoer kunt u een Ford Mustang huren en bovendien er zelf mee rijden! Deze oldtimer uit 1966 is van de eerste generatie Ford Mustangs en is een C-code auto, hetgeen inhoudt dat het een originele V8 uitvoerig is.

> Meer weten? Neem direct contact met ons op!

De Ford Mustang als trouwauto huren

De oldtimer is met zijn donkere kleur in combinatie met het prachtige chroom een echte blikvanger. Daarbij heeft de auto een zwart leren interieur die het stoere uiterlijk van deze sixties muscle car helemaal af maakt. Ideaal dus om deze Ford Mustang bijvoorbeeld als trouwauto te gebruiken op uw bruiloft. Natuurlijk kan deze sportieve klassieker ook voor andere evenementen worden ingezet.

> Ford Mustang als trouwauto?

Bekijk en vooral beluister de V8 motor van onze Ford Mustang oldtimer

Eerst horen, dan pas zien…

We hebben het net uitgebreid gehad over hoe prachtig deze Ford Mustang er uit ziet. Maar wat misschien nog wel het mooiste is aan deze oldtimer is het geluid van deze heerlijk ronkende V8 motor. 

Letterlijk hoor je Ford Mustang eerst aankomen en daarna komt deze auto ook pas tevoorschijn. Dit komt door de combinatie van de V8 motor met het speciale uitlaatsysteem van deze oldtimer.

Ford Mustang met of zonder chauffeur huren?

Deze stoere oldtimer is zowel met als zonder chauffeur te huur. Laat uw rondrijden door onze ervaren chauffeurs in deze prachtige oldtimer trouwauto. Maar u kunt de Ford Mustang ook huren om zelf mee te rijden tijdens uw bruiloft of een andere evenement.

Voor een prijsopgave of meer informatie over de verhuur van de Ford Mustang oldtimer, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook op onze Facebook pagina vindt u nog meer foto’s van onze oldtimers en reviews van tevreden klanten.

Wilt u deze stoere muscle car in echt bewonderen en vooral het geluid van zijn motor eens horen? Maak dan een afspraak om de Ford Mustang bij ons in Wijk en Aalburg te komen bekijken. Wij nemen de tijd voor u! Horen is geloven!

> Ja, ik wil de Ford Mustang huren en zelf rijden

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!