Ford Mustang huren en deze oldtimer zelf rijden?

Bij P. Verbeek exclusief vervoer kunt u een Ford Mustang huren en bovendien er zelf mee rijden! Wij beschikken over 2 oldtimers, een zwarte en een roomwitte. Beiden uit 1966 zijn van de eerste generatie Ford Mustangs en is een C-code auto, hetgeen inhoudt dat het een originele V8 uitvoerig is.

> Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Onze Ford Mustang collectie

De Ford Mustang is een sixties icoon, een muscle car en een echte blikvanger. Wij beschikken over 2 oldtimers:

Ford Mustang roomwit

Een prachtige trouwauto om mee vervoerd te worden. Dankzij de roomwitte laklaag en het felrode lederen interieur een blikvanger op uw bruiloft of ander evenement. Uiteraard is deze auto ook te huur om lekker zelf een dagje rond te toeren met familie of vrienden.

> Meer informatie en foto's van de Ford Mustang Roomwit

Ford Mustang huren zelf rijden

Ford Mustang zwart

Deze stoere oldtimer is met zijn zwarte laklaag in combinatie met het prachtige chroom een lust voor het oog. Daarbij heeft de auto een zwart leren interieur die het stoere uiterlijk van deze sixties muscle car helemaal af maakt. Ideaal voor een evenement of een dagje uit.

> Meer informatie en foto's van de Ford Mustang zwart

Bekijk en vooral beluister de V8 motor van onze Ford Mustang oldtimer

Eerst horen, dan pas zien…

We hebben het net uitgebreid gehad over hoe prachtig deze Ford Mustang er uit ziet. Maar wat misschien nog wel het mooiste is aan deze oldtimer is het geluid van deze heerlijk ronkende V8 motor. 

Letterlijk hoor je Ford Mustang eerst aankomen en daarna komt deze auto ook pas tevoorschijn. Dit komt door de combinatie van de V8 motor met het speciale uitlaatsysteem van deze oldtimer.

Ford Mustang met of zonder chauffeur huren?

Deze stoere oldtimers zijn zowel met als zonder chauffeur te huur. Laat uw rondrijden door onze ervaren chauffeurs in één van deze prachtige oldtimer trouwauto’s. Maar u kunt de Ford Mustang ook huren om zelf mee te rijden tijdens uw bruiloft of een andere evenement.

Voor een prijsopgave of meer informatie over de verhuur van de Ford Mustang oldtimer, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook op onze Facebook pagina vindt u nog meer foto’s van onze oldtimers en reviews van tevreden klanten.

Wilt u deze stoere muscle car in echt bewonderen en vooral het geluid van zijn motor eens horen? Maak dan een afspraak om de Ford Mustang bij ons in Wijk en Aalburg te komen bekijken. Wij nemen de tijd voor u! Zien en vooral horen is geloven!

> Ja, ik wil de Ford Mustang huren en zelf rijden

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!