Oldtimer volkswagen busje huren

Het is nu ook mogelijk om bij ons een oldtimer volkswagen busje te huren. Deze prachtige retro VW bus is volledig door ons gerestaureerd.

Tijdens de restauratie is de gehele motor, alle elektronica en andere onderdelen zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig vervangen of gerepareerd. Daarnaast heeft deze populaire oldtimer Volkswagen tevens een nieuw kleurtje gekregen. De bus is crème met zeeblauw gespoten wat het busje helemaal afmaakt en toch een beetje dat hippie bus gevoel geeft.

Dezelfde lijn wordt ook doorgetrokken bij het inbouwen van het interieur, dit alles om één geheel te creëren. Deze populaire oldtimer VW bus is in absolute topstaat en een lust voor het oog!

> Een vraag of meer weten over het huren van het volkswagen busje?

Een Volkswagen hippie bus huren als trouwvervoer

Uw bruiloft… de mooiste dag van uw leven. Bij zo’n speciale dag hoort ook speciaal trouwvervoer. Deze prachtige VW hippie bus is te huur met én zonder chauffeur. Stelt u zich eens voor dat u zelf in deze prachtige hippie dus voor komt rijden op uw eigen bruiloft! Het zal een grote indruk maken op uw gasten.

> Een Volkswagen busje huren voor als u gaat trouwen?

Multifunctioneel: als camper, een dagje weg of een ander evenement

Dit retro volkswagen busje is natuurlijk ook geschikt voor andere doeleinden. Gezien de 7 zitplaatsen is hij ook zeer aantrekkelijk als galavervoer. Maar eigenlijk komt deze hippie bus vooral tot zijn recht tijdens een heerlijk dagje weg. Lekker rondtoeren in een prachtige oldtimer met vrienden of familie. Waan u terug in de tijd met een hippie busje!

> Meer weten over het retro volkswagen busje

Wilt u het Volkswagen busje of een andere oldtimer komen bekijken?

Wij zijn maar wat trots op onze collectie oldtimers. U bent dan ook van harte welkom om bij ons in Wijk en Aalburg het volkswagen busje of een andere oldtimer te komen bekijken. Wij verzoeken u wel om van te voren een afspraak te maken, dit voor het geval dat de oldtimer van uw keuze misschien verhuurd is voor die dag.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over het huren van het Volkswagen busje. Op onze Facebook en Instagram pagina vindt u nog veel meer foto’s

> Ja, ik wil een hippie Volkswagen busje huren en zelf rijden

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!