Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Een oldtimer bus huren voor bijzonder speciale momenten

Een oldtimer bus is te combineren met ieder gelegenheid. Bent u op zoek naar een klassieke autobus voor een bijzondere gelegenheid? Of gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een sfeervolle trouwbus voor u huwelijksdag? Bij P. Verbeek oldtimer bus verhuur bent u aan het juiste adres. Wij vervoeren uw gasten in een originele Engelse dubbeldekker, Amerikaanse schoolbus of andere klassieke oldtimerbus.

> Meer weten over de huur van een oldtimer bus? Neem contact met ons op!

Jarenlange ervaring in de verhuur van oldtimer bussen

Al jarenlang houden wij ons bezig met exclusief vervoer. Niet alleen verhuren wij deze in Nederland, maar ook in Vlaanderen. Denk hierbij aan oldtimer auto’s, limousines en oldtimer bussen. Een oldtimer bus of auto is geweldig als trouwvervoer. U kunt onze voertuigen huren met chauffeur voor bijvoorbeeld een bruiloft of een evenement. En niet alleen verhuren wij oldtimers, maar tevens verkopen wij ook klassieke autobussen en auto’s. Hierboven treft u de volledige collectie aan van onze oldtimer bussen. Indien u op zoek bent naar een oldtimer auto, klik dan hier.

> Advies nodig bij de keuze van een oldtimer bus? Bel of mail ons vrijblijvend!

Meer informatie over de huur van een oldtimer bus nodig?

Heeft u vragen over een bepaalde oldtimerbus of wilt u graag een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u het gewenste vervoer op het juiste moment heeft. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0416 – 69 64 63. Wilt u liever een mail sturen dan kan dat ook: info@pverbeek.nl. Op deze website vindt u een contactformulier. Als u dit formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie kunt u ook op de volgende pagina’s kijken: Oldtimer trouwauto huren, Dubbeldekker verhuur, Bus huren bedrijfsuitje, Amerikaanse schoolbussen, Trouwauto met chauffeur, Rolls Royce verhuur, Trouwauto’s, Trouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren. Op onze Facebook pagina vind u nog meer foto’s van oldtimers en oldtimer bussen tijdens evenementen.

> Neem contact op om een afspraak maken om een oldtimer bus te komen bekijken

Wettelijke eisen bij het huren van een oldtimer bus

Natuurlijk voldoen wij aan alle wettelijk gestelde eisen om uw bruiloft, bedrijfsuitje, promotietour of ieder andere evenement te verzorgen en er een fantastische dag van te maken.

BELANGRIJK: Al onze bussen zijn goedgekeurd voor de wet personenvervoer waar vanaf 2015 iedere bus die personen vervoerd aan moet voldoen. Zie ons keurmerk “Busvervoer”.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!