Oldtimerbussen voor bijzonder speciale momenten

Een oldtimerbus is te combineren met ieder gelegenheid. Bent u op zoek naar een klassieke autobus voor een bijzondere gelegenheid? Of gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een sfeervolle trouwbus voor u huwelijksdag? Bij P. Verbeek Exclusief vervoer bent u aan het juiste adres. Wij vervoeren uw gasten in een originele Engelse dubbeldekker, Amerikaanse schoolbus of andere klassieke oldtimerbus.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang houden wij ons bezig met exclusief vervoer. Niet alleen verhuren wij deze in Nederland, maar ook in Vlaanderen. Denk hierbij aan oldtimer auto’s, limousines en oldtimer bussen. Een oldtimer bus of auto is geweldig als trouwvervoer. U kunt onze voertuigen huren met chauffeur voor bijvoorbeeld een bruiloft of een evenement. En niet alleen verhuren wij oldtimers maar wij verkopen ook klassieke autobussen en auto’s. Op onze website kunt u een overzicht bekijken van de oldtimerbussen en auto’s die wij hebben.

Informatie over oldtimerbussen

Heeft u vragen over een bepaalde oldtimerbus of wilt u graag een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u het gewenste vervoer op het juiste moment heeft. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0416-696463. Wilt u liever een mail sturen dan kan dat ook: info@pverbeek.nl. Op deze website vindt u een contactformulier. Als u dit formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie kunt u ook op de volgende pagina’s kijken: Oldtimer trouwauto huren, Dubbeldekker verhuur, Bus huren bedrijfsuitje, Amerikaanse schoolbussen, Trouwauto met chauffeur, Rolls Royce verhuur, Trouwauto’s, Trouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren

Wettelijke eisen

Natuurlijk voldoen wij aan alle wettelijk gestelde eisen om uw bruiloft, bedrijfsuitje, promotietour of ieder andere evenement te verzorgen en er een fantastische dag van te maken.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!