Een oldtimer als trouwauto huren

Maak uw trouwdag onvergetelijk door één van onze oldtimers als trouwauto te huren. In onze grote collectie klassieke trouwauto’s vindt u ongetwijfeld een oldtimer die bij u past. Wat dacht u van de sportieve en stoere Ford Mustang, een Cadillac of een prachtige en romantische Rolls Royce?

> Meer weten over het huren van een oldtimer trouwauto?

Een trouwauto huren zonder chauffeur en
deze oldtimer zelf rijden

Uw bruiloft, misschien wel de mooiste dag van uw leven. En deze wordt nog mooier door zelf in een klassieke trouwauto te rijden. U zult grote indruk maken op de gasten wanneer u zelf, zonder chauffeur, in een oldtimer komt voorrijden. 

Benieuwd welke trouwauto’s u zonder chauffeur kunt huren? Klik dan hier, per klassieke trouwauto staat vermeld of u er er wel of niet zelf mee mag rijden. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen.

> Benieuwd met welke klassieke trouwauto’s u zelf mag rijden??

Een exclusieve trouwauto met chauffeur huren

Het huren van een trouwauto met chauffeur is een andere optie die wordt aangeboden door P. Verbeek, want als u gaat trouwen rijdt u het liefst in stijl rond. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en zeer ervaren met het rijden in oldtimers. Zo weet u zeker dat u op tijd en veilig op uw trouwlocatie arriveert.

Bij ons vindt u vrijwel altijd de klassieke trouwauto die u zoekt. Wij hebben exclusieve oldtimer modellen, zoals een prachtige oldtimer mercedes of een zwarte Engelse taxi. En om uw gasten te vervoeren kunt u kiezen voor een van onze oldtimer bussen. Zo wordt jullie trouwdag een feestelijke gelegenheid waar iedereen kan genieten en die een blijvende herinnering achterlaat.

> Een oldtimer trouwauto met chauffeur huren?

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Keus genoeg voor iedereen in heel Nederland en Vlaanderen

Wij beschikken over een uitgebreide collectie oldtimers die allemaal kunnen worden gebruikt als luxe trouwauto. Wie wil er niet trouwen in een prachtige Amerikaanse trouwauto, zoals een Ford Mustang, een Chevrolet Pick-up of één van onze Cadillacs. Of kies voor het huren van een zeer luxe trouwauto, zoals een Excalibur, witte Rolls Royce of een Hudson.

Rijd zelf met een klassieke trouwauto of laat u geheel in stijl door onze chauffeur naar uw locatie rijden. Al onze oldtimers zijn heerlijk ruim, comfortabel en zijn uitstekend onderhouden. Kortom keus genoeg voor iedereen.

Sinds 1997 is P. Verbeek gespecialiseerd in de verhuur van oude trouwauto’s door heel Nederland en Vlaanderen. Maar gezien de onze bedrijfslocatie in Wijk en Aalburg zijn we vooral actief de provincies Gelderland en Noord-Brabant.

> Geïnteresseerd in het huren van trouwauto oldtimer?

Contact met P. Verbeek trouwauto verhuur

Wenst u meer informatie over de huur van één van onze klassieke trouwauto’s met of zonder chauffeur? Neem dan snel contact met ons op! Wij nemen de tijd voor u en denken graag met u mee, zodat u de perfecte trouwauto vindt voor de mooiste dag van uw leven.

En wilt de trouwauto van uw dromen in het echt komen bekijken? Dan is dat ook mogelijk! Maak snel een afspraak om de oldtimers te komen bewonderen in Wijk en Aalburg. Wij nemen de tijd voor u en denken graag met u mee onder het genot van een kopje koffie!

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina, waar u nog meer foto’s van trouwauto’s en oldtimer bussen aantreft.

> Neem contact met P. Verbeek oldtimer verhuur

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!