Een oldtimer Cadillac huren als trouwauto voor uw bruiloft

Door een oldtimer Cadillac te huren, maakt u pas echt een bijzondere entree en verpletterende indruk. Ideaal tijdens een gala of als trouwauto op uw bruiloft. P. Verbeek uit Wijk en Aalburg heeft maar liefst 4 verschillende Cadillac oldtimers in zijn collectie! Van de Pink Cadillac tot de luxe witte Cadillac Eldorado oldtimer cabrio uitvoering.

> Neem contact met ons op als u een Cadillac oldtimer wilt huren

Onze Cadillac collectie

Als u een voorliefde heeft voor een Cadillac oldtimer, dan kunt u bij ons kiezen uit 4 modellen.
pink cadillac oldtimer huren

Roze Cadillac Cabrio

Een geweldige trouwauto om mee vervoerd te worden, het is net alsof u zweeft als u met deze Amerikaan uit 1963 over de weg rijd. Een (Flodder) auto waarmee u zeker zult opvallen mede door de roze kleur van de auto en het auberginekleurige interieur.

> Meer informatie over de pink Cadillac cabrio

cadillac eldorado huren

Witte Cadillac Eldorado Cabrio

Deze roomwitte Cadillac Cabriolet Eldorado uit 1973 is een plaatje om te zien en heeft een prachtig rood leren interieur. En met zijn sterke 8.2 liter met een prachtig geluid hoor je hem eerst aankomen en dan zie je hem pas.

> Lees meer over de Cadillac Eldorado cabrio

roze cadillac sedan oldtimer

Roze Cadillac Sedan

De Pink Cadillac uit 1956 is een echte fifties klassieker, deze auto heeft zelfs een roze interieur waardoor hij behoort tot een serie die Elvis aan zijn personeel schonk. Een unieke Cadillac oldtimer met veel luxe wat je niet uit de jaren 50 verwacht.

> Meer informatie over de roze Cadillac Sedan

Een Cadillac als trouwauto huren?

Witte Cadillac Sedan

Deze mooie oldtimer uit 1959 is een echt fifties icoon en met zijn hoge vleugels is het dé Cadillac. Dankzij de prachtige gebroken witte kleur aan de buitenzijde en het two-tone interieur van zwart wit aan de binnenkant is het de ultieme trouwauto.

> Lees meer over de witte Cadillac Sedan

Bekijk de video van de Cadillac Eldorado cabrio uit 1973

Cadillac huren zonder chauffeur

Bij P. Verbeek is het mogelijk om een Cadillac te huren met chauffeur, ideaal als u deze oldtimer wilt huren als trouwauto op uw bruiloft. Maar de Cadillac (met uitzondering van de Roze Cadillac Sedan ’56) is ook te huur zonder chauffeur, zodat u zelf kunt rijden en ervaren hoe deze auto’s over de weg zweven.

> Wilt u een Cadillac huren en zelf rijden? Neem contact met ons op!

Een Cadillac huur je bij P. Verbeek uit Wijk en Aalburg!

Van de witte Eldorado tot de Pink Cadillac… Van cabrio tot oldtimer sedan… Voor een dagje weg of een bruiloft… Huren met chauffeur of liever zelf rijden… Dankzij de uitgebreide collectie van oldtimer Cadillacs is er voor ieder wat wils!

Neem contact met ons op als u een vraag heeft of meer informatie wenst over één van onze Cadillacs. En wilt u de oldtimer Cadillacs in het echt komen bewonderen? Dan kan dat ook! Maak snel een afspraak om bij ons in Wijk en Aalburg langs te komen. Wij denken graag met u mee! Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina, waar u nog meer foto’s en reacties vindt van klanten die bij ons een oldtimer hebben gehuurd.

> Neem contact op om een afspraak te maken

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!