Een oldtimer trouwbus huren voor uw gasten

Door een oldtimer trouwbus te huren maakt u uw bruiloft nog specialer. P. Verbeek is dé specialist van Nederland als het gaat om de trouwbus verhuur. Dit dankzij een zeer ruim assortiment van oldtimer bussen die als trouwbus kunnen worden ingezet. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Amerikaanse schoolbus, Engelse dubbeldekker of een blauw witte trouwbus om uw gasten te vervoeren? Of een combinatie van een trouwbus met één van onze prachtige oldtimer auto’s? Kom één van de oldtimer trouwbussen en auto’s gerust eens vrijblijvend bekijken, de koffie staat voor u klaar!

> Maak een direct een afspraak om onze trouwbussen te komen bekijken

Voordelen van een trouwbus huren

Een trouwbus huren is ideaal en handig voor jullie én de bruiloftsgasten. Grootse voordeel is dat alle gasten samen kunnen reizen, zodat u ook samen van deze bijzondere dag kunt genieten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vervoer: onze vriendelijke en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat de gasten op tijd en op de juiste plaats aanwezig zijn.

Daarbij is er volop keus! Wij beschikken over een uitgebreide collectie oldtimer bussen die allemaal inzetbaar zijn als trouwbus. Graag denken wij met u mee en geven (indien nodig) advies.

Onze oldtimer bussen voldoen aan alle wettelijke eisen en ze beschikken verder allemaal over de benodigde vergunningen. Daarnaast zijn de trouwbussen uiteraard ook gekeurd en verzekerd. Zo hoeft u zich vóór en tijdens uw bruiloft geen zorgen te maken en kunt u gewoon genieten van uw speciale dag.

> Vraag direct naar de mogelijkheden over de verhuur van een trouwbus!

Trouwbus verhuur in Brabant, Gelderland en de rest van Nederland

Vanuit Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) zijn wij al sinds 1997 werkzaam in de verhuur van oldtimers en oldtimer bussen door heel Nederland en Vlaanderen. Met name zijn we actief in de provincies Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland.

Wilt u een prijsopgave of meer informatie over het huren van één van onze trouwbussen? Of misschien wilt u de trouwbus in het echt komen bewonderen? Dat kan ook! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. We denken met u mee en nemen de tijd voor u!

Op onze Facebook pagina treft u nog meer foto’s en reacties van klanten die bij ons een trouwbus hebben gehuurd.

> Neem contact op om een afspraak te maken

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!