Engelse dubbeldekker bus huren

Een mooie Engelse dubbeldekker bus huren doet u bij P. Verbeek! Gaat u bijvoorbeeld trouwen en bent u van plan uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Laat hen dan vervoeren in een bijzondere en exclusieve dubbeldekker bus. Het authentieke gevoel hiervan is een toegevoegde waarde op ieder feest!

Ook andersoortige evenementen krijgen een speciaal tintje met een Engelse dubbeldekker. Huur voor uw bedrijf een bus en gebruik deze als promotiebus. Met uw bedrijfslogo of productnaam op de zijkant, trekt u alle nodige aandacht. De markante verschijning op de weg maakt uw promotiecampagne tot een succes.

Ruime keus aan engelse dubbeldekkers

Rood, wit of groen, helemaal overdekt, halfopen of open; bij ons kunt u de dubbeldekker bus huren die aansluit op uw wensen. De op magnifieke wijze gerestaureerde oldtimer bussen bieden ook de mogelijkheid tot een gezellige picknick of lunch. Kom snel eens langs bij P. Verbeek om onze uitgebreide collectie oldtimers te bewonderen. Wij zijn erg trots op onze ‘Trafalgar Square’ en onze halfopen dubbeldekker bus.

Een greep uit onze collectie dubbeldekker bussen...

  • De Engelse dubbeldekker “Trafalgar Square” is vernoemd naar het bekende plein in Londen omdat deze bus daar zijn haltes reed.
  • Een andere bijzondere Engelse bus is de half open topper oftewel een open terras. Van dit type zijn er maar weinig bewaard gebleven. Op mooie dagen geeft het huren van een bus waarbij u buiten kunt zitten net dat beetje extra plezier.
  • Nog een fijne Engelse oldtimer bus voor de zonnige dagen is de BUZZ. Dit is een open dubbeldekker bus en heeft een volledig open top zoals de touringcars die met toeristen door London rijden. De naam Buzz betekent: Ben uit zonder zorg.
  • Meestal ziet u rood gekleurde Engelse dubbeldekkers. Maar bij ons kunt u tevens een prachtige groene én witte dubbeldekker huren.
 

Meer weten over het huren van een engelse dubbeldekker bus?

Een oldtimer bus van P. Verbeek maakt van ieder groepsvervoer iets speciaals. Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuur van oldtimers voor uiteenlopen doeleinden, maar onze specialiteit is toch wel het trouwvervoer.

Wij restaureren al jaren met veel plezier oldtimers in verschillende soorten en maten. Één van onze grotere maten zijn toch wel de dubbeldekkers. U kunt deze huren om grote groepen van A naar B te verplaatsen. Als u een aantal verschillende trouwlocaties heeft uitgezocht is het vervoer van uw gasten logistiek goed geregeld. De groep blijft zo gezellig bij elkaar en arriveert steeds in stijl.

De bussen zijn natuurlijk ook perfect te combineren met één van onze oldtimer auto’s. Zo kunnen op een bruiloft de gasten per bus worden vervoerd en uzelf in een prachtige klassieke auto zoals een Cadillac, Engelse taxi, Ford Mustang of een stoere Pick-Up.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!