Dubbeldekker huren

Een mooie Engelse dubbeldekker huren doet u bij P. Verbeek! Gaat u bijvoorbeeld trouwen en bent u van plan uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Laat hen dan vervoeren in een exclusieve Engelse dubbeldekker. Het authentieke gevoel hiervan is een toegevoegde waarde op ieder feest!

Ook andersoortige evenementen krijgen een speciaal tintje met een dubbeldekker. U kunt met uw bedrijf een dubbeldekker huren en deze gebruiken als promotiebus. Met uw bedrijfslogo of productnaam op de zijkant, trekt u alle nodige aandacht. De markante verschijning op de weg maakt uw promotiecampagne tot een succes.

Rood of groen, helemaal overdekt of halfopen; bij ons kunt u de dubbeldekker huren die aansluit op uw wensen. De op magnifieke wijze gerestaureerde dubbeldekkers bieden ook de mogelijkheid tot een gezellige picknick of lunch. Kom snel eens langs bij P. Verbeek om onze dubbeldekkers te bewonderen. Wij zijn erg trots op onze ‘Trafalgar Square’ en onze halfopen topper.

U weet reeds in welk type u interesse heeft? Verstuur uw aanvraag via ‘Informatie’ of stuur een e-mail naar info@pverbeek.nl en u kunt spoedig uw dubbeldekker huren!

Een Engelse dubbeldekker bus van P. Verbeek maakt van ieder groepsvervoer iets speciaals. Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuur van oldtimers voor uiteenlopen doeleinden.
Maak van uw groepsvervoer iets speciaals met een dubbeldekker bus van P. Verbeek

Wij restaureren al jaren met veel plezier oldtimers in verschillende soorten en maten. Een van onze grotere maten zijn de dubbeldekker bussen. U kunt deze huren om grote groepen van A naar B te verplaatsen. Als u een aantal verschillende trouwlocaties heeft uitgezocht is het vervoer van uw gasten logistiek goed geregeld. De groep blijft zo gezellig bij elkaar en arriveert steeds in stijl. Een greep uit onze modellen:

De Engelse dubbeldekker “Trafalgar Square” is vernoemd naar het bekende plein in Londen omdat deze bus daar zijn haltes reed.
Een bijzondere Engelse dubbeldekker met een half open topper oftewel een open terras. Van dit type zijn er maar weinig bewaard gebleven. Op mooie dagen geeft het huren van een bus waarbij u buiten kunt zitten net dat beetje extra plezier.

Nog een fijne Engels dubbeldekker voor zonnige dagen is de BUZZ. Deze bus heeft een volledig open top zoals de touringcars die met toeristen door London rijden. De naam Buzz betekent: Ben uit zonder zorg.

Meestal ziet u rood gekleurde Engelse dubbeldekkers. Wij hebben ook een prachtig groen exemplaar voor u.
Een Engelse dubbeldekker bus van P. Verbeek maakt van ieder groepsvervoer een plezierig uitje. Voor meer informatie en advies kijkt u op onze website.