Dubbeldekker huren

Een mooie Engelse dubbeldekker huren doet u bij P. Verbeek! Gaat u bijvoorbeeld trouwen en bent u van plan uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Laat hen dan vervoeren in een bijzondere en exclusieve Engelse bus. Het authentieke gevoel hiervan is een toegevoegde waarde op ieder feest!

Ook andersoortige evenementen krijgen een speciaal tintje met een dubbeldekker. Huur voor uw bedrijf een bus en gebruik deze als promotiebus. Met uw bedrijfslogo of productnaam op de zijkant, trekt u alle nodige aandacht. De markante verschijning op de weg maakt uw promotiecampagne tot een succes.

Veel keus

Rood of groen, helemaal overdekt of halfopen; bij ons kunt u de dubbeldekker huren die aansluit op uw wensen. De op magnifieke wijze gerestaureerde oldtimer bussen bieden ook de mogelijkheid tot een gezellige picknick of lunch. Kom snel eens langs bij P. Verbeek om onze uitgebreide collectie voertuigen te bewonderen. Wij zijn erg trots op onze ‘Trafalgar Square’ en onze halfopen topper.

Boeken of meer informatie?

U weet reeds in welk type u interesse heeft? Verstuur uw aanvraag via ‘Aanvraag informatie’ of stuur een e-mail naar info@pverbeek.nl en wij nemen snel contact met u op.

Een Engelse dubbeldekker bus van P. Verbeek maakt van ieder groepsvervoer iets speciaals. Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuur van oldtimers voor uiteenlopen doeleinden.

Wij restaureren al jaren met veel plezier oldtimers in verschillende soorten en maten. Een van onze grotere maten zijn de dubbeldekker bussen. U kunt deze huren om grote groepen van A naar B te verplaatsen. Als u een aantal verschillende trouwlocaties heeft uitgezocht is het vervoer van uw gasten logistiek goed geregeld. De groep blijft zo gezellig bij elkaar en arriveert steeds in stijl.

Verschillende modellen

Een greep uit onze modellen:

  • De Engelse dubbeldekker “Trafalgar Square” is vernoemd naar het bekende plein in Londen omdat deze bus daar zijn haltes reed.
    Een bijzondere Engelse dubbeldekker met een half open topper oftewel een open terras. Van dit type zijn er maar weinig bewaard gebleven. Op mooie dagen geeft het huren van een bus waarbij u buiten kunt zitten net dat beetje extra plezier.
  • Nog een fijne Engels dubbeldekker voor zonnige dagen is de BUZZ. Deze bus heeft een volledig open top zoals de touringcars die met toeristen door London rijden. De naam Buzz betekent: Ben uit zonder zorg.
  • Meestal ziet u rood gekleurde Engelse dubbeldekkers. Wij hebben ook een prachtig groen exemplaar voor u.

Bekijk hier wat wij nog meer te bieden hebben: TrouwvervoerTrouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren, Amerikaanse schoolbussen verhuur.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!