Verkoop van oldtimers…

Voor de verkoop, verhuur of koop van een oldtimer of oldtimerbus is P Verbeek Exclusief Vervoer is al jaren een betrouwbare partner. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u een goed advies geven wat voor oldtimer of oldtimerbus bij u of uw bedrijf past. En wij weten op welke technische aspecten we moeten letten.

Ruim aanbod

Wij hebben altijd een ruim aanbod in klassieke voertuigen voor de verkoop die u op afspraak ook altijd kunt komen bezichtigen. Ook kunnen wij een voertuig voor u naar uw wensen klaarmaken.

Voor de actuele voorraad van oldtimers en oldtimerbussen en de mogelijkheden die het u kan bieden neem contact met ons op of kom een keer langs.

Andere mogelijkheden

Onze oldtimer auto’s en -bussen zijn ook te huur als trouwvervoer, voor promotie, evenementen, personenvervoer of een bedrijfsuitje. P. Verbeek in Wijk & Aalburg is een modern en dynamisch vervoersbedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van exclusieve oldtimers, Amerikaanse schoolbussen, dubbeldekkers, Engelse bussen en veel verschillende trouwauto’s. Ook kunt u bij ons terecht voor de aan- of verkoop van oldtimers.