Verkoop van oldtimers…

Voor de verkoop, verhuur of koop van een oldtimer of oldtimerbus is P Verbeek Exclusief Vervoer is al jaren een betrouwbare partner. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u een goed advies geven wat voor oldtimer of oldtimerbus bij u of uw bedrijf past. En wij weten op welke technische aspecten we moeten letten.

Actueel aanbod

Reeds verkocht

Ruim aanbod

Wij hebben altijd een ruim aanbod in klassieke voertuigen voor de verkoop die u op afspraak ook altijd kunt komen bezichtigen. Ook kunnen wij een voertuig voor u naar uw wensen klaarmaken.

Voor de actuele voorraad van oldtimers en oldtimerbussen en de mogelijkheden die het u kan bieden neem contact met ons op of kom een keer langs.

Andere mogelijkheden

Onze oldtimer auto’s en -bussen zijn ook te huur als trouwvervoer, voor promotie, evenementen, personenvervoer of een bedrijfsuitje. P. Verbeek in Wijk & Aalburg is een modern en dynamisch vervoersbedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van exclusieve oldtimers, Amerikaanse schoolbussen, dubbeldekkers, Engelse bussen en veel verschillende trouwauto’s. Ook kunt u bij ons terecht voor de aan- of verkoop van oldtimers.