Oldtimer kopen

Voor de verkoop, verhuur of koop van een oldtimer of oldtimerbus is P Verbeek Exclusief Vervoer is al jaren een betrouwbare partner. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u een goed advies geven wat voor oldtimer of oldtimerbus bij u of uw bedrijf past. En wij weten op welke technische aspecten we moeten letten.

Actueel aanbod

Reeds verkocht

Ruim aanbod oldtimers te koop

Wij hebben altijd een ruim aanbod aan klassieke voertuigen voor de verkoop die u op afspraak ook altijd kunt komen bezichtigen. Ook kunnen wij een voertuig voor u naar uw wensen klaarmaken.

Voor de actuele voorraad van oldtimers en oldtimerbussen en de mogelijkheden die het u kan bieden neem contact met ons op of kom een keer langs.

Veel gestelde vragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest gestelde vragen over het kopen van een klassieke auto of oldtimer bus.

Op dit moment staan er nog geen afmetingen vermeld bij de oldtimer bussen die wij te koop aanbieden. Echter binnenkort komt daar verandering in en zullen wij de stahoogte, binnen- en buiten afmetingen op de website gaan vermelden. Tot die tijd kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen en zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Voordat u een oldtimer gaat kopen, raden wij u aan om even stil te staan bij het rijbewijs. Wanneer het een klassieke auto betreft, zoals bijvoorbeeld een prachtige Amerikaanse Cadillac oldtimer, is een rijbewijs B verplicht.Maar bij een oldtimer bus of truck daarentegen gelden andere regels. Zo is het rijbewijs wat u nodig heeft afhankelijk van de activiteit welke u met het voertuig uit wil voeren. Zo mogen oldtimer bussen met een vrachtwagen rijbewijs ( C ) bestuurd worden, wanneer deze als bijvoorbeeld camper of foodtruck gebruikt worden.Ook voor voertuigen welke een ledig gewicht hebben minder dan 3500 kg, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan u (als u bijvoorbeeld een oldtimer vrachtwagen voor de hobby wilt en deze niet wil beladen) deze terug laten keuren, zodat deze met een B rijbewijs bestuurd mag worden.Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Het verbruik van een vintage auto is van veel factoren afhankelijk, zoals de belading van het voertuig, hoe ermee gereden wordt, enz. Onze Engelse dubbeldekker bussen bijvoorbeeld hebben een gemiddeld verbruik van 1:5,5, hetgeen zuiniger is dan een moderne vrachtwagen en autobus!Voor een specifiek antwoord op het verbruik bij ieder voertuig is het daarom het beste om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij met u meedenken en u daarnaast een indicatie van het gemiddelde verbruik geven.

Jazeker! U bent van harte welkom om bij ons (op afspraak) in Wijk en Aalburg de oldtimer naar wens te komen bekijken.U heeft een klassieke auto of oldtimer bus te koop gezien op onze website? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken. Dan zorgen wij ervoor dat de oldtimer aanwezig is.

Dit hangt af van de oldtimer. De meeste klassieke auto’s of bussen zijn APK gekeurd en direct rijvaardig. Maar we beschikken ook over voertuigen welke gerestaureerd dienen te worden, deze zijn dan ook niet gekeurd.


Ook voertuigen welke een vaste standplaats krijgen worden na verkoop vaak zonder APK keuring verkocht. Denk hierbij aan oldtimer bussen welke gebruikt worden voor een tiny house of foodtruck.

Mocht u twijfelen of de oldtimer die u te koop heeft zien staan gekeurd en rijvaardig is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Jazeker, geen probleem! Dit komt voornamelijk voor wanneer een voertuig niet gekeurd is, een restauratie object is of bijvoorbeeld een vaste standplaats heeft.


Voor het vervoeren van deze bijzondere voertuigen, hebben wij het juiste materiaal, waardoor het voertuig professioneel en zonder zorgen bij u afgeleverd wordt.

Jazeker! Alleen gaat dit wel op afspraak, want het is noodzakelijk om dit tijdig in te plannen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor onderhoud en/of reparatie van uw klassieke (Amerikaanse) auto, vintage auto of oldtimer bus.

Ja, geen probleem! Het is alleen wel nodig om het terug keuren van een oldtimer bus of vrachtwagen tijdig in te plannen. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op.

Andere mogelijkheden

Onze oldtimer auto’s en -bussen zijn ook te huur als trouwvervoer, voor promotie, evenementen, personenvervoer of een bedrijfsuitje. P. Verbeek in Wijk & Aalburg is een modern en dynamisch vervoersbedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van exclusieve oldtimers, Amerikaanse schoolbussen, dubbeldekkers, Engelse bussen en veel verschillende trouwauto’s. Ook kunt u bij ons terecht voor de aan- of verkoop van oldtimers.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!