P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer

Evenementen vervoer

Passend vervoer

Efficiënt vervoer van gasten of groepen mensen naar feesten, evenementen of bedrijfsuitjes? Bij P. Verbeek kunt u exclusief vervoer vinden dat past bij uw evenement. Er zijn verschillende oldtimer bussen en auto’s die u kunt huren. Van robuuste Greyhound bussen tot de kleinere Zwitserse Postbus, van een Hudson uit 1932 tot Amerikaanse schoolbus bij ons vindt u het allemaal.

Voor evenementen

Promoot uw evenement of product met een oldtimer bus! Ook bij ons kunt u ervoor kiezen om de bussen op een speciale manier te bestickeren, te voorzien van platen of zo in te richten dat uw merk of boodschap goed wordt uitgedragen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de promotiemogelijkheden die wij bieden.

Evenementen bus

En trouwerijen

Ook voor trouwvervoer kunt u bij P. Verbeek terecht. Onze collectie met oldtimers, bestaat uit auto’s en bussen die geschikt voor bruiloften, evenementen en promotie. Al onze voertuigen zijn volledig gerestaureerd en geschikt voor groepen van 2 tot 50 personen. Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor advies op maat contact met ons op via 0416-696463 of vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Bekijk onze Engelse bussen, trouwauto’s en promotiebussen die u in kunt zetten voor evenementen.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten