Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Evenementen vervoer

Passend vervoer

Efficiënt vervoer van gasten of groepen mensen naar feesten, evenementen of bedrijfsuitjes? Bij P. Verbeek kunt u exclusief vervoer vinden dat past bij uw evenement. Er zijn verschillende oldtimer bussen en auto’s die u kunt huren. Van robuuste Greyhound bussen tot de kleinere Zwitserse Postbus, van een Hudson uit 1932 tot Amerikaanse schoolbus bij ons vindt u het allemaal.

Voor evenementen

Promoot uw evenement of product met een oldtimer bus! Ook bij ons kunt u ervoor kiezen om de bussen op een speciale manier te bestickeren, te voorzien van platen of zo in te richten dat uw merk of boodschap goed wordt uitgedragen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de promotiemogelijkheden die wij bieden.

Evenementen bus

En trouwerijen

Ook voor trouwvervoer kunt u bij P. Verbeek terecht. Onze collectie met oldtimers, bestaat uit auto’s en bussen die geschikt voor bruiloften, evenementen en promotie. Al onze voertuigen zijn volledig gerestaureerd en geschikt voor groepen van 2 tot 50 personen. Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor advies op maat contact met ons op via 0416-696463 of vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Bekijk onze Engelse bussen, trouwauto’s en promotiebussen die u in kunt zetten voor evenementen.