Greyhound bus huren

U zoekt een oldtimer Greyhound bus om deze te huren voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij P. Verbeek aan het juiste adres! Wij beschikken weliswaar niet over een originele Greyhound bus, maar wel over maar liefst 3 blauw witte Crown oldtimer bussen. De Crown bussen lijken namelijk sprekend op een Greyhound bus… zien is geloven!

Drie types Greyhound bussen

Wij beschikken over maar liefst 3 verschillende Crown, alias Greyhound bussen. Deze chique bussen zijn allemaal koningsblauw en roomwit van kleur. Een unieke uitvoering door ons zelf ontworpen, want van origine waren deze bussen namelijk geel.

Greyhound bus huren 43 zitplaatsen
Greyhound of Crown - 43 plaatsen
Greyhound bus huren 45 zitplaatsen
Greyhound of Crown - 45 plaatsen
Greyhound bus huren 50 zitplaatsen
Greyhound of Crown - 50 plaatsen

Het grootste verschil zit hem in de formaten, we hebben namelijk een Greyhound bus met 43, 45 en 50 zitplaatsen. Laatst genoemde heeft zelfs een 3 assen, de enigste van Nederland en waarschijnlijk zelfs in Europa.

Greyhound bus huren als trouwvervoer of voor een ander evenement

Een oldtimer Greyhound bus kan worden ingezet bij elke gelegenheid, zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, gala’s en promotiedoeleinden. Maar deze chique koningsblauw/roomwitte bussen komen toch wel het meest tot hun recht tijdens een bruiloft als trouwvervoer. Uw bruiloftsgasten worden namelijk door onze ervaren en vriendelijke chauffeurs rondgereden en op plaats van bestemming afgezet. Iedereen kan samen reizen, niemand hoeft zich zorgen te maken en velen zullen hier nog jaren over napraten!

Een oldtimer bus huur je bij P. Verbeek!

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over één van onze Greyhound bussen? Neem dan snel contact met ons op, we denken graag met u mee. Het is ook mogelijk om deze blauw witte oldtimer bussen te komen bekijken bij ons in Wijk en Aalburg. Maar het is dan wel nodig om van te voren een afspraak te maken, want dan zorgen wij dat de oldtimer bus aanwezig is.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!