Amerikaanse schoolbus huren

Zo’n prachtige gele Amerikaanse schoolbus is apart, heeft een stoere uitstraling en kunnen daarbij ruim 40 personen vervoeren. In Europa worden oude Amerikaanse schoolbussen vooral gebruikt voor bijzonder vervoer zoals bruiloften, familie uitjes, vrijgezellenfeestjes, gala, trouwvervoer, schoolreisjes, bedrijfsuitjes, promotiedoeleinden en evenementenvervoer. Binnen onze oldtimer collectie beschikken wij over maar liefst 3 Amerikaanse schoolbussen.

Witte of gele Amerikaanse schoolbus huren?

Al veel klanten hebben met veel plezier gebruik gemaakt van onze bussen. De Amerikaanse schoolbus is echte blikvanger en zorgt voor veel bekijks. Naast twee bussen in de kenmerkende gele kleur, waarvan één oude schoolbus een luxe (VIP) uitvoering betreft. Hebben we tevens een Amerikaanse schoolbus in een roomwitte kleur. De bussen zijn ideaal en praktisch om een grote groep gasten mee te vervoeren. Ze bieden plaats aan 40 tot 45 personen en zijn voorzien van een omroepinstallatie en een radio/cd speler.

Oude Amerikaanse schoolbussen in topconditie!

Ondanks dat deze Amerikaanse schoolbussen niet meer van de jongste zijn, zijn ze in uitstekende conditie omdat ze perfect zijn gerestaureerd. Al onze voertuigen worden in onze eigen werkplaats onderhouden door een team enthousiast mensen. Daarnaast zijn al onze bussen zijn goedgekeurd voor de wet personenvervoer, waar vanaf 2015 iedere bus die personen vervoerd aan moet voldoen. Zie ons keurmerk “Busvervoer”.

Meer informatie over de American schoolbus, engelse schoolbus of andere oldtimer?

P. Verbeek is een specialist in de verhuur van oldtimers en oldtimer bussen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en Vlaanderen. Maar gezien de ligging van Wijk en Aalburg zijn wij vooral actief In Brabant en Gelderland

Naast de verhuur van deze Amerikaanse schoolbussen bieden wij nog veel meer verschillende mogelijkheden, zoals: witte trouwauto huren, Rolls Royce huren, Oldtimer vervoer, Mandenbus huren, Dubbeldekker verhuur, Evenementen, Promotiebus, Ford Mustang of een Engelse taxi.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!