Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Echte blik-vangers…

De promotie van uw bedrijf, merk of product(en) via een oldtimer of oldtimerbus zorgt voor impact. Het zijn echte blikvangers, die ideaal zijn als communicatiemiddel, zowel onderweg als op locatie. Wij helpen u om elke gelegenheid om te toveren in een succesvolle reclamecampagne met een opvallend vervoermiddel.

Effectieve promotie

Een niet alledaags voertuig trekt altijd de aandacht en valt op. Hierdoor wordt de attentiewaarde van uw boodschap hoger en is uw promotie veel effectiever. Of het nu gaat om een beurs, demonstratie, voorlichting of open dag, met één van onze oldtimers trekt u de aandacht en bent u verzekerd van succes.

In uw stijl

Onze oldtimers kunnen door middel van stickers of panelen voorzien worden van uw huisstijl en/of boodschap. Daardoor passen ze naadloos in uw communicatie en promotie campagne. Aan een aantal bussen kan zelfs een luifel gemonteerd worden. Hierdoor kunt u niet alleen in de bus maar ook buiten de bus uw dienst of product promoten. Er ontstaan ook andere mogelijkheden. Denk eens aan een proeverij, voorstelling of presentatie.

Mogelijkheden

Graag helpen we u om uw merk, product of bedrijf op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Al uw wensen en ideeën vertalen we naar een passend voorstel. Zo wordt uw promotie met behulp van onze oldtimers of oldtimerbussen een succes. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat. Vul het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren op 0416-696463. U bent ook van harte welkom om ons wagenpark te komen bekijken.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten