P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Echte blik-vangers…

Promotie van uw dienst of product kan uitstekend met onze oldtimers en oldtimerbussen. Het zijn echte blikvangers, waardoor ze ideaal zijn voor reclame op evenementen of van uw dienst of product.

Stickers

Bij veel van onze bussen kunnen reclameborden worden aangebracht waar u in overleg met ons uw reclame op kunt laten bestickeren. Ook hebben wij een aantal bussen waar een luifel aan gemonteerd kan worden waardoor u niet alleen in de bus maar ook buiten de bus uw dienst of product kunt promoten!

Voor meer mogelijkheden voor promotie of een voertuig wat speciaal voor u gebouwd kan worden neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten