Echte blik-vangers…

De promotie van uw bedrijf, merk of product(en) via een oldtimer of oldtimerbus zorgt voor impact. Het zijn echte blikvangers, die ideaal zijn als communicatiemiddel, zowel onderweg als op locatie. Wij helpen u om elke gelegenheid om te toveren in een succesvolle reclamecampagne met een van onze opvallende vervoersmiddelen.

Effectieve promotie

Een niet alledaags voertuig trekt altijd de aandacht en valt op. Hierdoor wordt de attentiewaarde van uw boodschap hoger en is uw promotie veel effectiever. Of het nu gaat om een beurs, demonstratie, voorlichting of open dag, met één van onze oldtimers trekt u de aandacht en bent u verzekerd van succes.

In uw stijl

Onze oldtimers kunnen door middel van stickers of panelen voorzien worden van uw huisstijl en/of boodschap. Daardoor passen ze naadloos in uw communicatie en promotie campagne. Aan een aantal bussen kan zelfs een luifel gemonteerd worden. Hierdoor kunt u niet alleen in de bus maar ook buiten de bus uw dienst of product promoten. Er ontstaan ook andere mogelijkheden. Denk eens aan een proeverij, voorstelling of presentatie.

Meer weten?

Graag helpen we u om uw merk, product of bedrijf op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Al uw wensen en ideeën vertalen we naar een passend voorstel. Zo wordt uw promotie met behulp van onze oldtimers of oldtimerbussen een succes. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat. Vul het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren op 0416-696463. Natuurlijk bent U ook van harte welkom om ons wagenpark te komen bekijken.

Andere mogelijkheden

Onze oldtimer auto’s en -bussen zijn niet alleen in te zetten voor promotie. Ook kunnen ze ingezet worden voor trouwvervoer. Een combinatie van trouwauto en trouwbus bijvoorbeeld. Of voor  schoolreisjes, evenementen, personenvervoer of een bedrijfsuitje. In Wijk & Aalburg vindt u een modern en dynamisch vervoersbedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van oldtimers, Amerikaanse schoolbussen, dubbeldekkers, Engelse bussen en veel verschillende trouwauto’s. Ook kunt u bij ons terecht voor de aan- of verkoop van oldtimers.

Kijk ook eens op: Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren, Amerikaanse schoolbussen verhuur.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!