Oldtimer Chevrolet Pick up huren

U wilt een oude amerikaanse Chevrolet Pick up huren? Dan zit u goed bij P. Verbeek! Wij beschikken namelijk over een prachtige Chevrolet Pick up oldtimer uit 1951. Met zijn stoere uiterlijk en de prachtige ronkende V8 motor is deze classic auto één van de mooiste oldtimer pick ups om naar te kijken én te luisteren.

> Meer weten over de Chevrolet Pick up oldtimer huren?

Amerikaanse Pick up huren als trouwauto

Het speciale aan deze oldtimer pick up is dat u er zelf mee mag rijden! Ideaal natuurlijk tijdens een bruiloft, een gala of andere evenement. U zult zeker indruk maken op de gasten! Vooral omdat u deze pick up truck eerst hoort en dan pas ziet verschijnen. Dat maakt deze oldtimer Chevrolet een echte stoere trouwauto!

> Geïnteresseerd om deze pick up auto oldtimer als trouwauto te huren?

Bekijk en vooral beluister de V8 motor van onze Chevrolet Pick up oldtimer.

Chevrolet pick up huren zonder chauffeur

De meeste oldtimers uit onze collectie worden verhuurd met chauffeur, maar deze pick up auto kunt u dus huren zonder chauffeur. En niet allen bij evenementen zoals een bruiloft of gala, maar vooral ook als u gewoon lekker een dagje wilt rondtoeren. Heerlijk zelf rijden in deze classic Amerikaanse oldtimer en genieten van de ronkende V8 motor.

> Wilt u deze Chevrolet pick up huren en zelf rijden? Neem dan contact met ons op!

Een oldtimer huur je bij P. Verbeek!

Neem contact met ons op als u een vraag heeft of meer informatie wenst over de oldtimer pick up van Chevrolet. En wilt u de Amerikaanse oldtimer in het echt zien en vooral horen? Dan kan dat ook! Maak dan snel een afspraak om bij ons in Wijk en Aalburg langs te komen.

Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina, daar treft u nog meer foto’s en reacties van klanten uit heel Nederland die bij ons een pick up of andere oldtimer gehuurd hebben.

> Neem contact op om direct een afspraak te maken

Chevrolet Pick Up oldtimer huren
Chevrolet Pick Up oldtimer

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!