P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer

Bijzondere bussen voor speciale momenten

Een oldtimerbus is te combineren met ieder gelegenheid. Bent u op zoek naar een klassieke autobus voor een bijzondere gelegenheid? Of gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een sfeervolle trouwbus voor u huwelijksdag? Bij P. Verbeek Exclusief vervoer bent u aan het juiste adres. Wij vervoeren uw gasten in een originele Engelse dubbeldekker, Amerikaanse schoolbus of andere klassieke oldtimerbus.

Natuurlijk voldoen wij aan alle wettelijk gestelde eisen om o.a. uw bruiloft, bedrijfsuitje, promotietour of ieder andere evenement te verzorgen en er een fantastische dag van te maken.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij adviseren u graag en natuurlijk bent u van harte welkom om onze voertuigen te bekijken.

bus vervoer

BELANGRIJK: Al onze bussen zijn goedgekeurd voor de wet personenvervoer waar
vanaf 2015 iedere bus die personen vervoerd aan moet voldoen.
Zie ons keurmerk “Busvervoer”.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten