P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Witte Engelse dubbeldekker

Deze rode Engelse dubbeldekker zijn we momenteel aan het restaureren.
Medio april 2016 moet deze Engelse dubbeldekker roomwit klaar staan.

Deze witte Engelse dubbeldekker moet plaats gaan bieden aan minimaal 50 personen, maar omdat het interieur ook volledig gerestaureerd word kunnen dit meer zitplaatsen worden.

Wij zullen regelmatig foto’s plaatsen van de restauratie.

Deze Engelse bus is volledig gerestaureerd, roomwit, met antraciet als contrastkleur.

Alle details zijn in originele staat terug gebracht, gepolijst en gepoetst.

Het interieur is volledig opnieuw gestoffeerd en geschilderd.

Een resultaat waar we trots op zijn!!

 

bus vervoer

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten