Bedford blauw witte trouwbus

Dit romantisch Bedford trouwbusje is uniek in zijn kleurencombinatie: het koningsblauw met roomwit in combinatie met de vergrijsde rietenmanden op het dak maken het tot een plaatje!

Deze Bedford trouwbus heeft 27 zitplaatsen en heeft een frisrood met roomwit interieur. Bekijk de foto’s maar eens. De kleuren zijn exact afgestemd op een combinatie met bijv. de Crownbussen en diverse trouwauto’s. Heeft u er weleens aan gedacht om een of meerdere trouwauto’s te combineren? Bijvoorbeeld deze blauw witte trouwbus voor u en directe familie en een Crownbus voor al uw gasten. Zo maakt u van uw bruiloft echt een hele speciale dag.

Niet alleen deze bus kan worden ingezet voor bruiloften. Wij hebben veel meer trouwauto’s in onze collectie. Onze bussen kunnen ook heel goed worden ingezet voor promotie, evenementen of personenvervoer. Kijk eens bij onze oldtimers of kom eens langs om alle auto’s en bussen zelf te bekijken: de koffie staat klaar!

Wilt u deze Bedford blauw witte trouwbus voor uw bruiloft huren? Neem dan snel contact met ons op, zodat u een hele mooie trouwbus heeft voor uw mooiste dag. Vul het contactformulier in, stuur ons een email info@pverbeek.nl of bel ons: 0416-696463

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!