P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Promotiebus

Promotiebus

Zorg dat uw bedrijf of boodschap opvalt. Een van de vele bussen van P. Verbeek Exclusief vervoer kan daar uitstekend voor gebruikt worden. De promotiebus is zowel binnen als buiten bruikbaar.  En daarnaast zijn de bussen gemakkelijk verplaatsbaar. In onze omvangrijke collectie voertuigen vindt u o.a.: Amerikaanse schoolbussen, Engelse bussen en een Greyhound bus.

Blikvanger

De promotiebus is de absolute blikvanger op trouwerijen, bedrijfsfeesten of jubilea. Ook voor het vervoer van gasten, op festivals of beurzen bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf en boodschap de aandacht krijgen die het verdient. En onze bussen zijn een ideale ontvangstlocatie voor zakenrelaties.

Aanbod op maat

Een promotiebus voor een dag of voor een langere periode? Geen enkel probleem. Bij ons vindt u de meest exclusieve auto’s en bussen waarmee u uw gasten op een unieke wijze kunt vervoeren. Graag maken we voor u een aanbieding op maat. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan door te bellen met een van onze medewerkers op nummer 0416 696463 of het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Voordelen

Waarom de promotiebus inzetten?
• Zowel binnen als buiten bruikbaar
• Blikvanger
• Verplaatsbaar
• Rijdend en stilstaand de aandacht
• In uw stijl te bestickeren of te beplaten

Kijk voor meer informatie ook op de volgende pagina’s:
Promotie vervoer, Oldtimer bus te koop, Evenementen bus, Engelse bussen, Cadillac trouwauto, Amerikaanse trouwauto huren, Verhuur klassieke auto, Trouwauto Excalibur

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten