Amerikaanse schoolbussen

Amerikaanse schoolbussen

Amerikaanse schoolbussen zijn apart, hebben een stoere uitstraling en kunnen ruim 40 personen vervoeren. In Europa worden oude Amerikaanse schoolbussen vooral gebruikt voor bijzonder vervoer zoals bruiloften, familie-uitjes, vrijgezellenfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes, promotiedoeleinden en evenementenvervoer.

Blikvanger

Al veel klanten hebben met veel plezier gebruik gemaakt van onze bussen. De Amerikaanse schoolbussen zijn echte blikvangers en zorgen voor veel bekijks. Naast de bussen in de kenmerkende gele kleur, hebben wij ook een Amerikaanse schoolbus in een roomwitte kleur. De bussen zijn ideaal en praktisch om een grote groep gasten mee te vervoeren. Ze bieden plaats aan 40 tot 45 personen en zijn voorzien van een omroepinstallatie en een radio/cd speler.

Topcondities

Ondanks dat deze Amerikaanse schoolbussen niet meer van de jongste zijn, zijn ze in uitstekende conditie omdat ze perfect zijn gerestaureerd. Al onze voertuigen worden in onze eigen werkplaats  onderhouden door een team enthousiast mensen. En al onze bussen zijn goedgekeurd voor de wet personenvervoer, waar vanaf 2015 iedere bus die personen vervoerd aan moet voldoen. Zie ons keurmerk “Busvervoer”.

Huren?

Meer informatie over de verhuur van onze Amerikaanse schoolbussen? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier op onze website in en wij nemen snel contact met u op. Maar u kunt ons ook een e-mailen sturen: info@pverbeek.nl En bellen gaat nog sneller: 0416 69 64 63 (kantoor) of 06 53 30 12 82 (mobiel).

Naast de verhuur van deze bussen bieden wij nog veel meer verschillende mogelijkheden: witte trouwauto huren, Rolls Royce huren, Oldtimer vervoer, Mandenbus huren, Dubbeldekker verhuur, Evenementen, Promotiebus.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!