P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus

Mandenbus

Mandenbus

Deze aparte mandenbus is te huren voor promotie, trouwvervoer, bedrijfsuitstapje, sportevenement, braderie of wat voor feest dan ook. Een mandenbus wordt ook wel “Cyprusbus” genoemd, omdat hij vroeger door de straatjes van het eiland Cyprus reed. Deze bus heeft een eigen unieke uitstraling, vanwege de gezellige aankleding met rieten manden en koffers op het dak. De bus is uitgerust met 33 zitplaatsen en het interieur is uitgevoerd in houtkleur en rode banken. Kortom, het is een echt romantische bus met een unieke sfeer!

Mandenbus

P. Verbeek is een modern en dynamisch vervoersbedrijf in Wijk & Aalburg waar u terecht kunt om deze bijzondere mandenbus te huren. Ook verhuren wij zeer exclusieve Engelse Dubbeldekkers, Limousines en Oldtimers. Ons assortiment is zeer ruim. Met onze prachtige vervoersmiddelen en onze gastvrije chauffeurs steelt u gegarandeerd de show op elk feest!

Meer informatie

Neem contact met ons op als u deze mandenbus wilt huren. U kunt geheel vrijblijvend het aanvraagformulier op de website invullen en wij nemen dan snel contact met u op. Of bel ons, onze telefoonnummers zijn 0416 69 64 63 (kantoor) of 06 53 30 12 82 (mobiel). En u kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen op het adres info@pverbeek.nl.

Zoekt u iets anders?

De mandenbus is slechts een van de vele oldtimers die wij in ons assortiment hebben. Zoekt u een bus voor promotie, evenementen of personenvervoer? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wist u dat onze oldtimers en bussen ook regelmatig gevraagd worden voor film- en televisie opnamen?

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten