Blauw witte trouwbus

Maak uw bruiloft echt heel bijzonder. Kies voor de unieke mogelijkheid om een exclusieve blauw witte trouwbus te huren. Deze zeer goed gerestaureerde blauw witte trouwbussen zijn echte eyecatchers en uniek. Van deze Crown bussen zijn er slechts 3 in Nederland, waarvan wij er 2 in onze collectie hebben. Kom één van de volgende blauw witte trouwbussen gerust eens vrijblijvend bekijken, de koffie staat voor u klaar:

Zorgeloos genieten

Een trouwbus is ideaal en handig voor jullie en de bruiloftsgasten. Alle gasten kunnen samen reizen, zodat u samen van deze bijzondere dag kunt genieten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer van de gasten: iedereen is op tijd op de juiste plaats! Uiteraard voldoen onze oldtimers aan alle wettelijke eisen en hebben all benodigde vergunningen. Onze bussen zijn uiteraard ook gekeurd en verzekerd. Zo hoeft u zich vóór en tijdens uw bruiloft geen zorgen te maken en kunt u gewoon genieten van uw speciale dag. Vraag direct naar de mogelijkheden!

In het middelpunt

Met deze blauw witte trouwbus staat u in het middelpunt tijdens uw trouwdag. Niet alleen bieden wij u deze unieke trouwbus, maar zorgen ook voor alle zaken daarom heen. Onze chauffeurs zijn zeer enthousiast en professioneel en beschikken over de nodige (rij)ervaring. Zij zullen er alles aan doen om uw reis aangenaam te maken en te houden.

Voor U?

Is deze exclusieve blauw witte trouwbus iets voor u? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier op de website in of bel ons op: 0416-696463 dan gaan we er samen voor zorgen dat uw trouwdag een echte happening wordt.

Kijk ook eens op: Trouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren, Amerikaanse schoolbussen verhuur.