Amerikaanse trouwauto huren

Een Amerikaanse trouwauto

Wie wil er niet trouwen in een prachtige Amerikaanse trouwauto? Rij met deze trouwauto geheel in stijl naar uw locatie. Deze oldtimers zijn heerlijk ruim en comfortabel. Wij beschikken over een ruime collectie uitstekend gerestaureerde oldtimers voor bruiloften. Wat dacht u van een Cadillac uit de jaren vijftig, zestig of zeventig van de vorige eeuw? Of een echte klassieke Hudson, een Chrysler Imperial of een Chevrolet Pick Up. Of past een Engelse auto beter bij jullie, zoals bijvoorbeeld een Rolls Royce, een Engelse taxi of een witte trouwauto? Vaak moet je een auto eerst zien om goede keus te maken. U bent bij ons van harte welkom, zonder verplichtingen.

Cadillac

Een Cadillac brengt u terug naar het rock& roll tijdperk. Wij hebben diverse modellen die de sfeer van de jaren 50 helemaal terugbrengen naar uw huwelijk. Natuurlijk hebben wij een aantal Cadillacs in de kenmerkende mooie en zoete kleur roze. Heeft u liever geen cabrio? Ook dat is geen probleem, want die hebben we ook. Bekijk hier al onze cadillacs die u kunt huren voor uw bruiloft.

Of kies voor onze schitterende Chrysler Imperial om u geheel in stijl naar uw trouwlocatie te laten vervoeren. Deze oldtimer is heerlijk ruim en comfortabel, maar ook opvallend en uniek.

Trouwbus

Naast een mooie en feestelijke trouwauto, kunt u bij ons terecht voor Amerikaanse (trouw)bussen. Op die manier kunnen alle bruiloftsgasten tegelijkertijd in stijl vervoert worden. Voor uw gasten wordt het vervoer dan een evenement op zich en u hebt geen omkijken naar de parkeergelegenheid. Twijfelt u nog over uw trouwvervoer? Neem dan contact met ons op dan bespreken we rustig jullie plannen voor de trouwdag, kunnen jullie de verschillende mogelijkheden bekijken en maken wij een voorstel op maat.

Onze oldtimerauto’s en bussen zijn ook in te zetten voor promotie en evenementen. Of voor uw bedrijfsfeestje, familiedag of jubileum. Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over trouwvervoer: Amerikaanse schoolbussen, promotie, evenementen, trouwauto’s, dubbeldekker bussen of kijk op Trouwbus huren, Rolls Royce verhuur, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant.