Een oldtimer als trouwauto...

Voor een onvergetelijke dag

Maak jullie trouwdag onvergetelijke met één van onze bijzondere en mooie auto’s of bussen. In onze grote collectie klassieke trouwauto’s vinden jullie zonder twijfel een auto die bij jullie past. Laat ons jullie helpen om de mooiste dag van jullie leven een heel bijzonder tintje te geven met een van onze exclusieve voertuigen.

Kies voor een oldtimer auto, een klassieke autobus, of een combinatie van beide. Voor bijvoorbeeld het maken van de trouwfoto’s een oldtimer en daarna gezellig met familie en vrienden in de trouwbus op weg naar de feestlocatie.

Keus genoeg

Kies voor een witte trouwauto, een stoere Amerikaanse trouwauto, een luxe Rolls Royce of een ruime Cadillac. En de bruiloftsgasten kunnen in een van onze trouwbussen vervoert worden. Zo wordt jullie trouwdag een feestelijke gelegenheid waar iedereen kan genieten en die een blijvende herinnering achterlaat.

Op rolletjes…

Jullie trouwdag loopt op rolletjes dankzij onze service op maat. Het trouwvervoer wordt afgestemd op jullie wensen (thema, kleur van de jurk, etc.) zodat deze perfect past in het geheel. Natuurlijk is de trouwauto ruim op tijd op de locatie (zowel in Nederland als Vlaanderen),  met ervaren chauffeur(s) en uitstekend onderhouden. Indien gewenst kunnen wij zelfs een lunch of picknick voor u verzorgen. Kortom: wij nemen alle zaken rondom het trouwvervoer op uw trouwerij uit handen zodat u zich kunt concentreren op de bruiloft.

  • afgestemd op jullie wensen
  • met ervaren chauffeurs
  • combinatie trouwauto & trouwbus mogelijk
  • zeer goed onderhouden voertuigen
  • zowel in Nederland en Vlaanderen

Trouwauto verhuur

Maak uw trouwdag bijzonder en neem contact op voor meer informatie over ons trouwvervoer. Onze telefoonnummers zijn 0416 69 64 63 en 06 53 30 12 82 (mobiel). U kunt ons ook een e-mail sturen op het adres info@pverbeek.nl of geheel vrijblijvend informatie opvragen door het aanvraagformulier in te vullen op deze site. Vult u bij bijzonderheden in dat het gaat om trouwauto verhuur.

Andere mogelijkheden

Onze oldtimer auto’s en -bussen zijn niet alleen in te zetten voor een trouwerij, maar ook voor promotie, evenementen, personenvervoer of een bedrijfsuitje. P. Verbeek in Wijk & Aalburg is een modern en dynamisch vervoersbedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van oldtimers, Amerikaanse schoolbussen, dubbeldekkers, Engelse bussen en veel verschillende trouwauto’s. Ook kunt u bij ons terecht voor de aan- of verkoop van oldtimers.