P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus

Engelse dubbeldekker “Trafalgar Square”

Deze prachtige Engelse dubbeldekker uit 1964 is een aantal jaar geleden kompleet gerestaureerd.

Deze Engelse bus is met tafeltjes en bankjes ingedeeld zodat er gelijk een gezellige sfeer in de bus hangt maar er toch nog 49 zitplaatsen zijn.

De Engelse bus heeft zijn naam te danken aan waar hij vroeger gereden heeft, het welbekende Trafalgar Square in London. De Rode Engelse dubbeldekkers zijn een echt symbool van de stad London en deze heeft er nog echt gereden ook!

Deze bus kan worden ingezet voortrouwvervoer maar ook promotieritten, bedrijfsuitjes, schoolreisjes een jubilea etc. deze bus voldoet aan alle eisen.

bus vervoer

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten