Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Crown 43 personen

Amerikaanse Crown bus is geheel gerestaureerd en is een echte eyecatcher er zijn er maar 3 van in Nederland waarvan er 2 van P. Verbeek Exclusief Vervoer zijn.

De Crown bus is met de koningsblauw en  roomwitte kleur een chique klassieke autobus. Een uitvoering die door P. Verbeek Exclusief vervoer zelf is ontworpen want origineel waren deze bussen geel.  Het interieur is roomwit met felrode bankjes wat een fris en helder geheel oplevert.

Kortom een plaatje waar we ook zeer trots op zijn.

De Crown is een Amerikaanse bus die in 1962 in Los Angeles is gebouwd, na een restauratie van 2 jaar was deze weer klaar om de weg op te gaan.

Deze bijzondere klassieke autobus bied plaats aan 43 personen en is voorzien van tafeltjes en bankjes.

bus vervoer

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten