Mandenbus

Deze aparte mandenbus is te huren voor promotie, trouwvervoer, bedrijfsuitstapje, sportevenement, braderie of wat voor feest dan ook. Een mandenbus wordt ook wel “Cyprusbus” genoemd, omdat hij vroeger door de straatjes van het eiland Cyprus reed. Deze bus heeft een eigen unieke uitstraling, vanwege de gezellige aankleding met rieten manden en koffers op het dak. De bus is uitgerust met 33 zitplaatsen en het interieur is uitgevoerd in houtkleur en rode banken. Kortom, het is een echt romantische bus met een unieke sfeer!

P. Verbeek is een modern en dynamisch vervoersbedrijf in Wijk & Aalburg waar u terecht kunt om deze bijzondere mandenbus te huren. Ook verhuren wij zeer exclusieve Engelse Dubbeldekkers, Limousines en Oldtimers. Ons assortiment is zeer ruim. Met onze prachtige vervoersmiddelen en onze gastvrije chauffeurs steelt u gegarandeerd de show op elk feest!

Meer informatie

Neem contact met ons op als u deze mandenbus wilt huren. U kunt geheel vrijblijvend het aanvraagformulier op de website invullen en wij nemen dan snel contact met u op. Of bel ons, onze telefoonnummers zijn 0416 69 64 63 (kantoor) of 06 53 30 12 82 (mobiel). En u kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen op het adres info@pverbeek.nl.

Zoekt u iets anders?

De mandenbus is slechts een van de vele oldtimers die wij in ons assortiment hebben. Zoekt u een bus voor promotie, evenementen of personenvervoer? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wist u dat onze oldtimers en bussen ook regelmatig gevraagd worden voor film- en televisie opnamen?

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze oldtimers te komen bekijken? Neem dan contact met ons op!