Old timer huren

Old timer huren

Om een old timer te huren voor o.a. uw trouwfeest kunt u terecht bij vervoersbedrijf P. Verbeek in Wijk & Aalburg. Een old timer is een prachtige auto van vroeger, waar helaas nog maar weinig goede mogelijkheden voor zijn om in te rijden. P. Verbeek geeft u de gelegenheid om wederom te genieten van deze mooie auto's. Old timers maken iedere gelegenheid onvergetelijk en speciaal.

Bij P. Verbeek in Wijk & Aalburg bent u aan het juiste adres om een old timer te huren. Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf met een ruim assortiment aan old timers. Naast old timers, verhuren we ook exclusieve Engelse dubbeldekkers en Limousines. Onze vervoersmiddelen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten feesten en evenementen, en samen met onze sympathieke chauffeurs kunt u een feestelijke en schitterende tijd tegemoet zien!

Old timer huren
Zou u graag een old timer willen huren, komt u dan gerust onze ruime keus bewonderen, of bekijk deze op de site. Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend het aanvraagformulier invullen op deze site. U kunt ons telefonisch bereiken op de nummers 0416 69 64 63 en 06 53 30 12 82 (mobiel). Ons e-mail adres is info@pverbeek.nl.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Mandenbus huren, Engelse dubbeldekker huren, Dubbeldekker verhuur, Bus bedrijfsuitje huren, Witte trouwauto huren, Trouwauto Rolls Royce, Promotiebus huren, Oldtimer vervoer

Vragen? Neem contact op!