Mandenbus huren

Mandenbus huren

Om een mandenbus te huren voor uw promotie, trouwvervoer, bedrijfsuitstapje, sportevenement, braderie of welk feest dan ook, kunt u terecht in Wijk & Aalburg bij P. Verbeek. Een mandenbus wordt ook wel “Cyprusbus” genoemd, omdat hij vroeger door de straatjes van het eiland Cyprus reed. Deze bus heeft een unieke uitstraling, vanwege de gezellige aankleding met rieten manden en koffers op het dak. De bus is uitgerust met 28 zitplaatsen en het interieur is uitgevoerd in houtkleur en rode banken. Kortom, het is een echt romantische bus met een unieke sfeer!

P. Verbeek is een dynamisch en modern vervoersbedrijf in Wijk & Aalburg waar u terecht kunt om een bijzondere mandenbus te huren. Wij verhuren zeer exclusieve Engelse Dubbeldekkers, Limousines en Oldtimers. Ons assortiment is zeer ruim. Met onze prachtige vervoersmiddelen en onze gastvrije chauffeurs steelt u gegarandeerd de show op elk feest!

Zou u graag een mandenbus willen huren, neemt u dan contact met ons op! Voor informatie kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier op deze website invullen. Onze telefoonnummers zijn 0416 69 64 63 of 06 53 30 12 82 (mobiel). U kunt ons ook een e-mail sturen op het adres info@pverbeek.nl.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Klassieke autobussen, Engelse dubbeldekker, Dubbeldekker bus, Blauw witte trouwbus, Witte Rolls Royce huren, Trouwauto met chauffeur, Promotiebus huren, Oldtimer verhuur

Vragen? Neem contact op!