Rolls Royce als trouwauto huren

Rolls Royce

Een Rolls Royce als trouwauto wie droomt daar niet van? De modellen van Rolls Royce zijn zeer stijlvol en een waar feest om in te rijden. Ze staan natuurlijk bekend als echte luxe limousines.

Als bruidspaar kun je gerieflijk wegzakken in de kussens van de achterbank en volop genieten van de rit.

Dat maakt deze auto’s tot de perfec–te auto voor die ene bijzondere dag: uw bruiloft.

Maak indruk

Voeg niet alleen een vleugje stijl en elegantie toe aan uw trouwdag, maar maak ook indruk op uw gasten en het publiek. Onze auto’s zijn in perfecte staat gerestaureerd, voorzien van alle luxe en staan voor jou klaar, inclusief chauffeur. Laat je lekker rondrijden in deze klassieke oldtimer (of een van de vele andere) en geniet van jouw trouwdag.

Welke wordt het?

De Silver Cloud wordt door heel veel mensen gezien als het mooiste model dat ooit uitgebracht is door Rolls Royce. Het is dé trouwauto waarin je gezien wilt worden. Op elke bruiloft is deze Rolls Royce een geweldige verschijning. De Silver Dawn is een stijlvolle oldtimer. Er zijn er niet veel exemplaren van gemaakt, waardoor deze auto zeer exclusief is. In deze prachtige auto zult u zeker opvallen. De Silver Cloud stamt uit 1959. Een wat klassieker model is de Silver Wraith uit 1947. Deze auto is een van de eerste naoorlogse wagens. Reserveer uw luxe Rolls Royce vandaag nog en zorg voor een stijlvolle bruiloft.

Reserveren

Maak een afspraak om een van onze trouwauto’s te komen bekijken of reserveer de trouwauto van uw dromen meteen. Vul het aanvraagformulier in, stuur een e-mail (info@pverbeek.nl) of bel ons: 0416-696463.

Voor andere verhuurmogelijkheden kunt u de volgende pagina’s bekijken: Trouwvervoer, Verhuur klassieke auto, Promotie vervoer, Oldtimer bus verhuur, Amerikaanse schoolbussen, Bedfordbus,Trouwbus huren, Personenvervoer bus, Oldtimer bus, Engelse taxi huren, Dubbeldekker verhuur Brabant, Cadillac huren.