P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer

Engelse dubbeldekker groen

De groene Engelse bus is een unieke bus die in deze mooie groene kleur aan bij P. Verbeek te huur is.

Onze groene bus is een prachtige bus zowel van binnen als van buiten, met mooie stoelen die een mooi bollig ontwerp hebben wat op zich al uniek is in een klassieke dubbeldekker en de tafeltjes die de bus heeft maken hem van binnen al prachtig in deze bus zit ook een keukenblokje. De buitenkant van de bus verkeerd ook in hele goede staat omdat deze bus een aantal jaar terug gerestaureerd is en onze bussen altijd binnen staan.

Bus is gebouwd in 1963 en bied plaats aan 49 personen.

bus vervoer

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten