P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Crown 45 personen

Amerikaanse Crown bus is geheel gerestaureerd en is een echte eyecatcher er zijn er maar 3 van in Nederland waarvan er 2 van P. Verbeek Exclusief Vervoer zijn.

De Crown bus is met de koningsblauw en  roomwitte kleur een chique klassieke autobus. Een uitvoering die door P. Verbeek Exclusief vervoer zelf is ontworpen want origineel waren deze bussen geel.  Het interieur is roomwit en de bankjes zijn felrood met behoud van originele details. Deze bus heeft de zelfde blauw wit kleur als de bus met 43 zitplaatsen.

Deze bijzondere klassieke autobus uit 1975 bied plaats aan 45 personen en is voorzien van tafeltjes en bankjes en een radio/cd speler.

Deze bus is inzetbaar voor diverse doeleinden bijvoorbeeld : trouwvervoer, bedrijfsuitje, promotietours, pendeldiensten etc. Ook kan er op deze bus een bord bevestigd worden met daarop uw dienst of product ter promotie.

bus vervoer

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten