P. Verbeek - exclusief vervoer Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Bedford blauw witte trouwbus

Dit romantisch Bedford trouwbusje is uniek in zijn kleurencombinatie: het koningsblauw met roomwit in combinatie met de vergrijsde rietenmanden op het dak maken het tot een plaatje !

Deze Bedford trouwbus heeft 27 zitplaatsen en heeft een frisrood met roomwit interieur. Bekijk de foto’s maar eens. De kleuren zijn exact afgestemd op een combinatie met bijv. de Crownbussen en diverse trouwauto’s. Heeft u er weleens aan gedacht om een of meerdere trouwauto’s te combineren? Bijvoorbeeld deze blauw witte trouwbus voor u en directe familie en een Crownbus voor al uw gasten. Zo maakt u van uw bruiloft echt een hele speciale dag.

bus vervoer

Niet alleen deze bus kan worden ingezet voor bruiloften. Wij hebben veel meer trouwauto’s in onze collectie. Onze bussen kunnen ook heel goed worden ingezet voor promotie, evenementen of personenvervoer. Kijk eens bij onze oldtimers of kom eens langs om alle auto’s en bussen zelf te bekijken: de koffie staat klaar!

Wilt u deze Bedford blauw witte trouwbus voor uw bruiloft huren? Neem dan snel contact met ons op, zodat u een hele mooie trouwbus heeft voor uw mooiste dag. Vul het contactformulier in, stuur ons een email info@pverbeek.nl of bel ons: 0416-696463

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten