Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Cadillac Cabrio 1973

Cadillac Cabrio 1973

Cadillac Cabriolet Eldorado
De Cadillac Cabriolet Eldorado uit 1973 was de meest luxe uitvoering van Cadillac alle denkbare luxe zit  op deze stoere Amerikaan.
En met zijn sterke 8.2 liter met een prachtig geluid hoor je hem eerst aankomen en dan zie je hem pas.
De schitterdende trouwauto is zeer recent gerestaureerd en is een plaatje om te zien, de auto is roomwit  en heeft een prachtig rood leren interieur.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten