Amerikaanse schoolbus P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer P. Verbeek - exclusief vervoer

Cadillac Cabrio 1963

Cadillac Cabrio 1963

Cadillac roze cabriolet
Pink Cadillac cabrio, een geweldige trouwauto om mee vervoerd te worden, het is net alsof u zweeft als u met deze Amerikaan uit 1963 over de weg rijd.
Trouwvervoer waarmee u zeker zult opvallen mede door de roze kleur van de auto en het auberginekleurige interieur.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten